Gedoopt: Mika Kockelkoren zaterdag 06-10-2018

Gedoopt:

Zaterdag 06 oktober werd Mika Kockelkoren gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Zondag 5 augustus werd Fieke Bessems gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Zaterdag 26 mei werd Sepp Franssen gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Zaterdag 12 mei werd  Fleur Lenoir gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Zondag 8 april werd Jolie Hendriks gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Zaterdag 24 maart werd Rikki Schmeets gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Zaterdag  7 april werd Ryker Ramakers gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Zaterdag  3 maart werd Fien Naus - Franssen gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk in Mechelen.

Zondag werd Fiene Hochs gedoopt in de H. Johannes de Doper kerk te mechelen.