Overleden Tonny Vanderheijden (95jr)

Overleden in 2019                             Archief                        Adobe reader gratis downloaden

Tonny Vanderheijden Adobe

Overleden op 2 april 2019, in de leeftijd van 95 jaar. De uitvaartmis wordt gehouden op zaterdag 12 januari  om 11.00 uur in onze kerk waarna de begrafenis zal plaatsvinden op het kerkhof te Epen.

Er is geen avondwake.

Mia Vaessen-Bloemen  Adobe

Overleden op dinsdag 8 januari 2019 , in de leeftijd van 78 jaar. De uitvaartmis wordt gehouden op zaterdag 12 januari  om 12.00 uur in de kerk van de H. Johannes de Doper te Mechelen waarna de begrafenis zal plaatsvinden op het kerkhof te Epen.

Op vrijdag 11 januari is er een avondmis ter intentie van Mia om 19.00 uur in onze kerk, St Paulus te Epen.

Mevr. Annie Mulleneers-Vandeberg Adobe

Overleden op woensdag 2019 in het dr Ackenshuis, in de leeftijd van 79 jaar. De uitvaartmis wordt gehouden op maandag 7 januari om 10.30 uu in onze kerk.

Er is géén  avondwake